Linjat a€?e nxehtaa€? dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen mA«. Maksimumi vA«nA« njA« shirit te sytA« kur hedhin fotot e nxehta nA« net, ose nuk tregojnA« fytyrA«n gjatA« bisedave nA« chat (vetA«m A§A«shtje kohe e pazari). ReklamojnA« asetet trupore e sexshA«rbimin, dhe ashtu si pA«r njA« mall tA« zakonshA«m nA« ofertA«, nA« account thonA« A§mimin a€?pA«r vetA«m kaq e aq euroa€?. Ose nA« dollarA«. Por jo nA« lekA«, pavarA«sisht se i gjithA« komunikimi A«shtA« shqip…

VetA«m se ata janA« mA« patriotA« nga mA«nyra e etiketimit, pA«rdorin fjalA«n a€?shoqA«ruesea€? nA« vend tA« a€?escorta€? J

KA«ta tA« fundit nuk age kanA« issue tA« shkruajnA« edhe hapur adresat age tyre apo numrat e telefonit, si dhe cilA«n prej tyre dA«shirojnA«, pavarA«sisht se administratori i porosit qA« tA« shkruajnA« nA« a€?inboxa€?. Ka edhe prej atyre faqeve qA« funksionojnA« si grup i mbyllur pA«r seks online dhe escort, ku pA«r porositA« elizabeth femrave duhet qA« tA« pranohesh mA« parA« si anA«tar.

Si grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti a€?gay Albaniana€? dhe a€?lesbian Albaniana€?, por kA«rkesat e tyre pA«r partnerA« me pagesA« gjenden edhe nA« faqet pA«r seks me heteroseksualA«. Edhe Kosova nuk mbetet pas nA« kA«tA« lloj tregtie, qA« duket sikur A«shtA« nA« lulA«zim.

Disa prej femrave shqiptare nuk preferojnA« tA« funksionojnA« nA«pA«rmjet administratorA«ve tA« https://besthookupwebsites.net/hookup-review/ faqeve nA«pA«r FB, por janA« bA«rA« direkt vetA« pjesA« age sajteve tA« huaja, ku ofrohen shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s.

NjA« nga to, qA« vetA«identifikohet si Mikaela dhe thekson se A«shtA« shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan nA« se gjendet nA« Selanik nga data 17 prill 2015 dhe deri mA« datA« 16 maj 2015. a€?DA«shiron diA§ka tA« njomA«, tA« freskA«t qA« tA« tA« rinojA«? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranA« teje kudo qA« tA« ndodhesh nA« Selanik, qA« tA« kalojmA« sA« bashku qA«ndrim tA« mrekullueshA«m, ndaj mA« telefoni nA« numrin 6955719721 dhe udhA«timi ynA« fillona€?, thekson ajo.

Age ashtuquajtura Mikaela age ka hedhur kA«tA« tekst nA« zonA«n VIP tA« publikimeve tA« femrave, qA« janA« tA« disponueshme pA«r seks nA« kA«tA« site. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por myself sytA« age mbuluar.

VetA«quhet Mikaela, jeton nA« Greqi dhe ofron shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s. E telefonojmA« nga Tirana duke vA«nA« con el fin de prefiksin grek, nA« numrin qA« ka tA« publikuar nA« sajt. Nuk age lA« gjatA« tA« bjerA«. Jamais pak A§astesh hezitimi, ajo thotA« prapA« a€?nea€?. Pastaj shton shpejt e shpejt: a€?Kush je? We prezantohem si njA« vajzA« nga Tirana qA« A«shtA« e interesuar pA«r tA« kaluar disa A§aste intime me tA«, kundrejt pagesA«s dhe se numrin age saj age kam gjetur nA« internet. Aty nA« sajtin ku Mikaela ka bA«rA« njoftimin pA«r shA«rbimet seksuale. We bie pA«rsA«ri telefonit, por nuk age hap… TA« nesA«rmen e kA«saj bisede, njA« koleg, duke u shtirur si klient, elizabeth telefonon. Edhe ky elizabeth pA«rshA«ndet shqip, por Mikaela ia kthen nA« greqisht: a€?Jasaa€?.

KA«to janA« femrat shqiptare qA« kanA« zgjedhur tA« ofrojnA« veten kundrejt pagesA«s nA« Skype apo pA«r escort

MA« mbytA«n shqiptarA«ta€?, ia kthen Mikaela. VijnA« nA« krevat dhe tA« pyesin pA«r mamin, babin e krejt farefisin. Sikur vijnA« myself tA« kA«rku pA«r gru dhe jo pA«r qejfa€?, thotA« Mikaela. Pastaj vijon: a€?Kam heq dorA« prej shqiptarA«ve, mos u lodh kot. Pastaj gjatA« verA«s unA« rri mA« shumA« nA« Greqi se ka punA« sezoni i verA«s, nuk kam si vija€?. Mikaela mendohet ca, pastaj thotA«: a€?Jo, jo, nuk kam punA« me personally shqiptarA«t. Mirupafshima€?. Po sikur ta lA«mA« 2 mijA« euro? Je pA«r muhabet apo pA«r…a€?, ngre zA«rin Mikaela. PA«rgjigjja age MikaelA«s A«shtA« e pabotueshme, por merreni vetA« myself mend se ku i tha Gimit qA« t’i A§ojA« lulet…. jamais 3 ditA«sh, njA« tjetA«r person qA« u shtir si klient, telefonoi MikaelA«n, me personally numA«r tA« fshehur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

SUS