Parteneri – Masini Taiat Chei

SILCA SpA este actorul global specializat in proiectarea si fabricarea produselor si serviciilor dedicate lumii de duplicat chei.
 

Silca Your Key Partner
Silca S.P.A

SILCA proiecteaza si produce chei brute, masini de taiat chei si sisteme de chei integrate, accesorii.
 
Silca SpA a dezvoltat produse cu continut tehnologic ridicat inca din anii 80, si astazi produsele companiei sunt sinonime cu tehnologia inovatoare si calitate de top a cheilor brute in lume.
 
Grupul KABA este lider in industria de securitate. O companie activa pe plan international, are in jur de 8 000 de angajati in peste 60 de tari.
 
kaba
Kaba

KABA ofera solutii cuprinzatoare de control al accesului pentru cladiri, instalatii, precum si solutii pentru personal si intreprinderi de colectare a datelor care satisfac nevoile clientului pentru securitate, organizare si comoditate.
Compania este un expert-cheie si lider in tehnologia pentru o serie de solutii de securitate.
 
Topy
Topy

TOPY este un producator de cauciuc, specializat in productia de placi de cauciuc de calitate inalta, talpi, pingele si tocuri de pantofi pentru reparatii si pentru industria ortopedica.
TOPY este lider de piata in Franta, cu aproximativ 80% de produse vandute in aceasta industrie. De asemenea, TOPY exporta in peste 45 de tari: Germania; America de Nord, Australia, China, Japonia, Africa de Nord si Sud etc.