Produse

Chei pentru locuinta

Multiplicăm o gamă largă de profile de chei plane pentru cilindrii de casă şi nu numai. Categorii de chei: Plane clasice pentru cilindrii de locuinţă; Speciale de tip: Amprenta, Chei tubulare, Tip fluture (sau barba simpla si dubla), Chei pentru cutii postale, Chei Abloy, Chei pentru mobilier.

Cheie cu cip şi telecomandă

Reprezintă o cheie cu cip pentru pornire, deschiderea/închiderea maşinii se poate acţiona prin comanda de la distanţă cu ajutorul telecomenzii, sau manual.

Cheie auto cu sau fără cip de pornire

Reprezintă o cheie cu cip pentru pornire, deschiderea şi închiderea maşinii se realizează doar manual.
Aceste chei auto nu au telecomandă! Doar cip de pornire.

CHEI AUTO

CARCASE AUTO DE SCHIMB

Carcase pentru peste 500 modele diferite, gama fiind în continuă creştere.
Standarde de calitate excelente. Design al cheii originale reprodus cu fidelitate. Garanţia oferită de brandul Silca, soluţii de top:
investiţii sigure care oferă rezultate excelente.
Carcasele de schimb pentru telecomenzile auto de la Silca reprezinta o gamă de chei proiectate pentru autoturisme menite să integreze componenta electronică originală a telecomenzilor.Puteţi găsi o multitudine de modele oferite în Centrele Profesionale de Copiat Chei M&C Business şi M&C Chei Service, pentru cele mai cunoscute modele de autoturisme şi nu numai.
Carcasele de schimb Silca sunt soluţia ideală unde cheia originală nu poate fi utilizată datorită unei părţi mecanice deteriorate, dar în acelaşi timp partea electronică mai poate fi utilizată pe carcasa Silca şi astfel fiind recuperată.

FERONERIE

Cilindri şi lăcate de calitate

În Centrele noastre Profesionale de Copiat Chei găsiţi soluţiile perfecte pentru nevoile de securitate cu cilindrii şi lăcate de cea mai înaltă calitate.

Sisteme Master Key

În Centrele noastre Profesionale de Copiat Chei găsiţi soluţiile perfecte pentru nevoile de securitate cu cilindrii şi lăcate de cea mai înaltă calitate.

CARD-URI ŞI LĂCATE BICICLETĂ

Cardurile de acces marca ISEO Libra (Master / User) şi lăcate de bicicletă cu cifru sau cheie.

ALTE PRODUSE DE FERONERIE

ACCESORII

Breloc-uri, capişoane, etichete, inele

În Centrele noastre Profesionale de Copiat Chei vă stau la dispoziţie o gamă largă de breloc-uri. Acestea au diferite mărimi, forme şi culoare fiind produse din materiale metalice de calitate. Breloc-urile din centrele noastre au forme de: -auto, moto, componente auto/moto; -mini cuţite şi ustensile; -animăluţe, emoji-uri.

DIVERSE CONSUMABILE

Benzină, piatră şi fitil pentru brichetele Zippo©.

Gaz pentru brichete Eurojet©.

WD-40 lubrifiant multifuncţional care curăţă, protejează, lubrifiază, desface ansambluri ruginite, opreşte scârţâitul, înlătură umezeala, deblochează mecanismele înţepenite.

VICTORINOX

Cuţite, bricege şi unghiere Victorinox

În Centrele noastre Profesionale de Copiat Chei vă stau la dispoziţie, pe lângă serviciile de calitate superioară, o gamă largă de produse marca Victorinox.
Cuţitele de bucătărie şi vânătoare, bricege, unghiere şi lanterne sunt de cea mai înaltă calitate;
Cuţitele de vânătoare vin la pachet cu teaca, care este din material rezistente de piele în diferite culori.

Muela, Opinel, Maglite

Diverse produse de calitate

Produsele Muela, Opinel şi Maglite sunt asemenea disponibile în centrele noastre; Lanterne Maglite cu o durată de viaţă lungă, cuţite de bucătărie sau vânătoare şi alte accesorii