1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

M&C BUSINESS si-a deschis site-ul www.magazine-chei.ro pentru a-si informa personal toti clienti. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale care prevaleaza asupra oricarei intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu membrii M&C BUSINESS sau numai cu unii dintre acestia.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

2.1. Drepturi de autor

Datele continute in acest site sunt cu titlu de informatii general valabile la un anumit moment. Din acest motiv, ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. M&C BUSINESS se considera a fi autorul site-ului de fata, toate drepturile fiind-i rezervate.
Informatiile, textele, fotografiile, sloganurile, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea M&C BUSINESS sau a unor terti care au autorizat M&C BUSINESS sa le utilizeze. Reproducerile, partiale sau integral, sunt autorizate, cu conditia, ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea societatilor membre M&C BUSINESS. Orice infractiune se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2.2. Drepturi de marca

Numele M&C BUSINESS, logo-ul M&C BUSINESS sunt marci inregistrate de catre M&C BUSINESS.
Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt folosite cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de M&C BUSINESS.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinute, in prealabil, autorizatiei de la M&C BUSINESS sau de la titularii respectivi, constituie infractiune de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Informatii despre produse si servicii

Paginile site-ului constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor oferite de M&C BUSINESS.
M&C BUSINESS isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele autovehiculelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.
Informatiile asupra autovehiculelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor paginii ale site-ului, insa e posibila aparitia diverselor erori sau omisiuni.
Angajatii M&C BUSINESS sunt la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii referitoare la dotari, tarife, disponibilitatea autovehiculelor prezentate, precum si cu privire la cele mai bune oferte comerciale si modalitati de finantare.

4. Informatii despre serviciile de finantare

Rubrica Finantare propune oferte si tarife, in general, supuse unor conditii si depinzand de acceptarea dosarelor de catre organismul care finanteaza. Datele nu sunt contractule. Inscrierea coordonatelor dumneavoastra pe prezentul site nu constituie , in nici un caz, un angajament contractual si nu este echivalentul unei oferte de leasing.
Numai semnarea unei oferte prealabile de finantare si depunerea tuturor documentelor va permite responsabilului de finantare sa se pronunte definitiv in privinta cererii dumneavoastra de finantare. Data fiind trasatura interactiva a site-ului, ofertele care se fac aici, pot varia fara ca acestea sa poata angaja raspunderea responsabilului de finantare. Ofertele sunt valabile cu conditia acceptarii dosarului de catre M&C BUSINESS.

5. Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.magazine-chei.ro necesita o autorizatie prealabila, in scris, de la M&C BUSINESS. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie, prin urmare, sa contactati departamentul de marketing al M&C BUSINESS
M&C BUSINESS nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink, plecand de la site-ul www.magazine-chei.ro si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul , produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

6. Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscu propriu. In nici un caz, M&C BUSINESS nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si, in special, pentru prejudiciu material, pierderea de date sau de program, prejudiciu finaciar, rezultand in accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat, fara nici o garantie, de nici o natura.

7. Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti pot fi considerate competente.

8. Actualizarea conditiilor generale

„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si M&C BUSINESS in privinta utilizarii site-ului nostru. M&C BUSINESS isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza, in orice moment, accesul la site, precum si Conditiile Generale. De aceea, va rugam sa vizitati, in mod regulat, aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.