kaba Grupul KABA este lider in industria de securitate. O companie activa pe plan international, are in jur de 8.000 de angajati in peste 60 de tari. KABA ofera solutii cuprinzatoare de control al accesului pentru cladiri, instalatii, precum si solutii pentru personal si intreprinderi de colectare a datelor care satisfac nevoile clientului pentru securitate, organizare si comoditate. Compania este un expert-cheie si lider in tehnologia pentru o serie de solutii de securitate.
silca SILCA este actorul global specializat in proiectarea si fabricarea produselor si serviciilor dedicate lumii de duplicat chei. SILCA proiecteaza si produce chei brute, masini de taiat chei si sisteme de chei integrate, accesorii. Silca SpA a dezvoltat produse cu continut tehnologic ridicat inca din anii 80, si astazi produsele companiei sunt sinonime cu tehnologia inovatoare si calitate de top a cheilor brute in lume.
CISA este un punct de referinta fundamental international prin productia de sisteme de siguranta, cu o distributie la nivel mondial in peste 70 de tari si o gama de peste 30.000 de produse si sisteme certificate in conformitate cu standardele europene. Grupul CISA dezvolta si comercializeaza cilindri si incuietori pentru orice tip de usi, incuietori electrice, silduri, amortizoare usi, seifuri si lacate. CISA a fost prima companie din lume care a produs si patentat incuietorile electrice.
Incepand cu 1884, Victorinox fabrica instrumente de buzunar si de uz casnic precum si cutite profesionale, acordand o prioritate de top calitatii si functionalitatii produselor sale. Victorinox are o forta de munca la nivel mondial de peste 1700 de angajati si genereaza vanzari de aproximativ 500 de milioane de franci elvetieni. Succesul companiei Victorinox il reprezinta perseverenta si cresterea continua.
TOPY este un producator de cauciuc, specializat in productia de placi de cauciuc de calitate inalta, talpi, pingele si tocuri de pantofi pentru reparatii si pentru industria ortopedica. TOPY este lider de piata in Franta, cu aproximativ 80% de produse vandute in aceasta industrie. De asemenea, TOPY exporta in peste 45 de tari: Germania; America de Nord, Australia, China, Japonia, Africa de Nord si Sud etc.